Forslag til fiskemenyer ser du under. Vi tilpasser disse til dine behov.

Selskapsmenyer  
   
Nr 1 Nr 3
Forrett: Hjemmelaget fiskesuppe
Forrett: Kaldsei-tapas eller lakserulade
Hovedrett: Seibiff m/ løk
Hovedrett: Steinbit m/ rømmesaus
Dessert: Eplekake m/ is
Dessert: Lun gulrotmuffins m/sorbet
   
Nr 2
Nr 4
Forrett: Lakserullade på salatseng
Forrett: Hjemmelaget fiskesuppe
Hovedrett: Kveite m/ rømme
Hovedrett: Bacalao m/ flatbrød
Dessert: Is m/ varme bær
Dessert: Is m/ varme bær
   
Vi gjør oppmerksom på at menyen kan variere etter tilgang på råvarer.
I tillegg vil vi ha retter, særlig fiskeretter, som bestemmes av hvilke råvarer vi har tilgang til fra dag til dag.
 

Koldtbord

Ønsker du noe annet, f.eks. koldtbord eller catering, så kontakt oss gjerne på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 936 86 963 (Aina)