Forslag til fiskemenyer ser du under. Vi tilpasser disse til dine behov.

Selskapsmenyer  
   
Nr 1 Nr 3
Forrett: Hjemmelaget fiskesuppe
Forrett: Kaldsei-tapas eller lakserulade
Hovedrett: Seibiff m/ løk
Hovedrett: Steinbit m/ rømmesaus
Dessert: Eplekake m/ is
Dessert: Lun gulrotmuffins m/sorbet
   
Nr 2
Nr 4
Forrett: Lakserullade på salatseng
Forrett: Hjemmelaget fiskesuppe
Hovedrett: Kveite m/ rømme
Hovedrett: Bacalao m/ flatbrød
Dessert: Is m/ varme bær
Dessert: Is m/ varme bær
   
Vi gjør oppmerksom på at menyen kan variere etter tilgang på råvarer.
I tillegg vil vi ha retter, særlig fiskeretter, som bestemmes av hvilke råvarer vi har tilgang til fra dag til dag.
 

Koldtbord

Ønsker du noe annet, f.eks. koldtbord eller catering, så kontakt oss gjerne på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 936 86 963 (Aina)

 

  • Kokt skinke / majones
  • Roastbeef / remulade / rødløk
  • Spekefat / rømme
  • Røket laks / eggerøre
  • Hjemmelaget potetsalat
  • Grønn salat
  • Tomat / agurk
  • Brød og smør

Varmrett: biffstroganoff / ris

Kr 350,- pr person

Hvis man ønsker å bytte på noen av rettene kan man velge mellom:

  • kylling
  • ostefat
  • eggesalat
  • kokt laks /varm eller kald
  • diverse sildesorter
  • taco

Vi tar kr 800 for vask, servering og opprydding. Ved konfirmasjoner tar vi forhåndsbetalt for 50% av antall gjester.

Når man bestiller koldtbord hos oss og vi skal gjøre jobben, sørger vi får at det er fulle fat mens maten står framme - det vil si at det er ingen rester og ta med hjem. Man betaler for hver kuvert og får så mye mat man ønsker mens man er her.

Bestiller du koldtbord som vi skal levere hjem til dere beholder dere selvfølgelig resten av maten til fri disposisjon.

Det er mulig med individuell tilpasning.

Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt på tlf 93686963 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vennlig hilsen Kjelen Kafe

Aina Pedersen & Lill A Stenersen